Klær med egen logo?

Gunstig dollarkurs

Tidligere denne uken falt dollaren under 5,00 mot kronen for første gang siden 1980.

Da er det kanskje et godt tidspunkt å gjøre innkjøp av diverse effekter på nettet for å markedsføre seg?

Cafepress

Jeg har flere ganger kjøpt effekter fra CafePress.com, blant annet T-skjorter, gensere, skyggeluer, klistremerker og kaffekrus.

Det er ikke så lett å finne noen rimelige leverandører av slike produkter i Norge, da de som regel krever en minstebestilling som ikke passer mine budsjetter.

cap-sas-svarteberg-2005.jpg

Minstebestillinger

CafePress.com har ingen minstebestilling, og det er nettopp ved bestilling av små kvantum at import fra utlandet lønner seg.

Frakt er relativt dyrt, og bestiller man varer som har en verdi over 200 kroner ender man som regel opp med å måtte betale både merverdiavgift og toll (sportsutstyr er et unntak).

Så ønsker man å kjøpe inn store mengder kan det lønne seg å finne en norsk leverandør.

Ikke bare tekstiler

Produktsortimentet til CafePress.com er ikke bare tekstiler, men også musematter, veggklokker, glass og krus, for å nevne noe.

Men du må være klar over at kvaliteten ikke er den samme som du får i din vanlige klesbutikk. Verdien ligger i at du selv velger utseendet.

CafePress.com er egentlig beregnet på deg som ønsker å selge eget design til sluttbrukere gjennom den løsningen de tilbyr, men jeg har foreløpig bare brukt denne løsningen til egne bestillinger.

Svend Asbjørn Sylling, 13. april 2008

Bloggen fra Sylling Hardcode