Nyttige jukselapper for utviklere

Oppdatering 18. november 2009: URL-ene til jukselappene er oppdatert, siden nettstedet ILoveJackDaniels.com har blitt erstattet av addedbytes.com.
Oppdatering 15. september 2017: Man finner ikke lenger de nevnte jukselappene på addedbytes.com, men mange av disse kan finnes igjen på cheatography.com. Og om du skulle se etter en god jukselapp for mod_rewrite kan jeg også anbefale Mod_rewrite Introduction and Cheat Sheet fra WhoIsHostingThis.

Hvor ofte må du vel ikke gå inn på PHP.net, W3.org, MySQL.com eller W3Schools.com bare for å sjekke syntaksen for det du skal skrive inn i en kodesnutt?

Frykt ikke - løsningen er her
http://www.addedbytes.com/cheat-sheets/
https://www.cheatography.com

mod_rewrite cheat sheetBritiske Dave Child har laget enkle og kortfattede oversikter for det meste du skulle ha bruk for i det daglige arbeidet ditt.

Selv har jeg bare brukt mod_rewrite cheat sheet mod_rewrite cheat sheet så langt, men det har hjulpet meg en god del når jeg har forsøkt å forstå meg på søkemotoroptimalisering og logiske URL-er.

Nå har jeg intensjoner om å henge opp utskrifter av disse andre "jukselappene" på veggen også. Kanskje med unntak av World of Warcraft Cheat Sheet...

Svend Asbjørn Sylling, 20. april 2008

Bloggen fra Sylling Hardcode